top of page

Schoolfotografie

Schoolfotografie

Ben je als school op zoek naar een schoolfotograaf, die de kinderen spontaan op foto kan zetten? Informeer zeker eens naar mijn werkwijze en samenwerkingsvoorwaarden.

Waarom zou ik jullie perfecte schoolfotografe kunnen zijn?

1. Engelengeduld is één van mijn sterkste eigenschappen.
2. Ik trek voldoende de tijd uit om alle kinderen spontaan op foto te zetten, de prioriteit ligt voor mij bij het kind. Pas als het kind zich op zijn/haar gemak voelt, dan pas twinkelen de oogjes en krijg je mooie foto's.
Kinderen fotograferen is voor mij alles behalve bandwerk.
3. Qualiteit staat voor mij voorop : dit merk je in de bewerking van de foto's (wegwerken van schrammen, blauwe plekken, eventuele vlekjes op de kledij) als in de keuze van het papier voor de afdrukken.
4. Ik streef steeds naar een snelle aflevering van de schoolpakketjes en bijbestellingen.
 

Bij droog en zacht weer is er de mogelijkheid om de individuele foto's op de speelplaats te maken. In elke school is er wel een fotogeniek hoekje te vinden (een stukje natuur, een kleurrijke muurtekening, een speeltuig op de speelplaats, een houten poort,...)

Ofwel worden de individuele foto's met een achtergrond en studiobelichting gemaakt. De school heeft de keuze tussen een effen witte achtergrond of een achtergrond met een motief (keuze tussen een 8-tal verschillende achtergronden)

Ik werk ofwel met "kant-en-klare fotopakketten" per kind/gezin of "een digitaal bestelsysteem", waarbij de ouders een paswoord krijgen en online hun bestelling rechtstreeks aan mij kunnen doorgeven.
De school heeft steeds mee toezicht op de verkoop.

Ik bied de school een eerlijke en transparante commissie.

Heb ik je warmgemaakt voor een samenwerking? Contacteer mij via info@celke.be

bottom of page