top of page

Kleine  en grote
deugnieten in beeld

DEUG1_edited.jpg

Peuters en kleuters op de foto zetten vraagt veel geduld. Ik probeer het vertrouwen te vinden door te spelen en te vertellen.

Sommige kinderen/tieners staan graag voor de lens en hebben ook al eigen ideeën, hoe ze op de foto willen staan. Andere zijn verlegen of hebben helemaal geen zin in de fotoshoot. Dan is het mijn uitdaging om hen toch op hun gemak te laten voelen. Bij mij mag je je echt model voelen, maar mijn leuze is zeker ook : Zot zijn doet geen zeer!!

Dankzij mijn jarenlange ervaring met kinderen merk ik dat kinderen snel op hun gemak zijn bij mij.

Een shoot van je kind(eren) kan ingepland worden bij jullie thuis in de tuin, op een toffe buitenlokatie (binnen Limburg). Ofwel kom ik met mijn mobiele fotostudio naar jullie thuis.


Indien jullie voor studiofoto's kiezen, is het wel noodzakelijk dat jullie thuis voldoende ruimte hebben om mijn achtergrond en studiolampen op te stellen.  Een ruimte van 3x4 meter is ruimschoots voldoende.

Op voorhand laat ik aan jullie de keuze welke achtergrond(en) ik meeneem.

 

Ik voorzie ook een aantal attributen (speeltjes en stoeltjes), maar eigen speelgoed en/of attributen kunnen uiteraard ook gebruikt worden, dat maakt de fotoreeks ook iets persoonlijker.

M01.jpg

Ben je onthaalmoeder en wil je jaarlijks alle onthaalkindjes op foto laten zetten? Dat kan ook! Ik maak dan van ieder kind een tof fotopakketje dat de ouders vrijblijvend kunnen kopen en voor de onthaalmoeder maak ik een collage op groot formaat met een foto van ieder kind.

bottom of page